Saturday, March 21, 2009

Assalamu'alaikum/Hello!

Hari ini saya ingin berkongsi sedikit maklumat tentang apakah yang perlu kita lakukan setelah mendaftar sebagai ahli berbayar Vemma. Saya harap ini akan membantu anda untuk mendapatkan serba sedikit gambaran tentang program affiliate Vemma ini.

Vemma mengajak kita untuk menyertai Vemma Nutrition Program dimana program ini mewajibkan kita untuk membeli product Jus Manggis Vemma. Jadi kita beli package2 Vemma, minum jus manggis setiap hari dan kita diberi peluang untuk menambah pendapatan kita dengan cara mengajak orang ramai menyertai Vemma Nutrition Program.

Di sini kita akan dibantu oleh system yang dipanggil vemmabuilder dimana system ini akan membantu kita dalam menghasilkan jualan dan juga system ini menguruskan downline2 kita untuk dikongsi bersama-sama.

Contohnya:
Website vemmabuilder saya ialah www.vemmabuilder.com/611305605

Jadi Anda atau sesiapa sahaja yang mendaftar di laman website saya secara automatic akan diletakkan oleh system vemmaBuilder sebagai prospek-prospek saya. Anda akan menerima email daripada vemmabuilder selama 90 hari.

Jadi disini mana-mana prospek yang mengambil peluang ini akan upgrade menjadi paid member dan Anda sebagai upperline akan dapat BONUS2 daripada vemma & Vemmabuilder seperti di bawah :

1 - Fast Start Bonus
Bonus2 ini sekitar USD10 - USD400 dan dibayar secara mingguan terus ke Bank account anda.

2 - CV Sharing Bonus
System ini juga akan membantu untuk menyusun downline2 kita dan kita berkongsi CV sharing point yang sememangnya lumayan untuk jangka masa panjang.Kita akan dibayar sekitar USD35 = 540CV dan jumlah CV adalah dikongsi beramai2 jadi bayangkan banyak mana CV kita yg dikongsi.

Dan sekiranya anda medaftar sebagai ahli Ultimate, anda berpeluang mendapatkan lebih bnyk bonus seperti di bawah :

3 - Bonus2 lain untuk keahlian Ultimate Sahaja (Bonus 3 - Bonus 10)
Sekiranya anda seorang ahli Ultimate, maka anda layak untuk bonus-bonus seterusnya daripada Vemma. Jadi amat penting untuk anda mengetahui kepentingan Ultimate Package jadi jika anda seorang yg berpikiran usahawan,usah ragu2 untuk menjadi Ultimate member. Yakinlah kerana individu yg benar-benar serius dalam perniagaan ini akan mengambil Ultimate Package dan ramai mereka-mereka yang bijak seperti anda telah mengambil peluang. Jadi Teruskan menJadi Ultimate Member.


Jadi bagaimana?
Amat mudah sekali untuk mendapat BONUS2 daripada Vemma disamping kita dapat menjaga kesihatan kita. Anda mahu BONUS lagi? Teruskan membaca.

BONUS Khas Vemmabuilder.
Disamping kita mendapat BONUS daripada Vemma, system Vemmabuilder juga akan memberi BONUS kepada anda seperti berikut:

Anda recruite new member utk menyertai Vemma Nutrition Program 3 orang atau lebih seminggu maka anda secara automatic layak untuk mendapatkan BONUS USD100 - USD750. Jadi target 3 org seminggu atau lebih.

Vemmabuilder service charge USD19.95 anda juga akan dapat PERCUMA pada bulan hadapan jika anda recruite new member 5 orang sebulan atau lebih jadi target lebih daripada 5 org sebulan. Jadi teruslah mendaftar sebagai ahli percuma dahulu di sini dan fahami info yang diberikan dan seterusya menDaftar sebagai Paid Member dengan segera!

Vemma adalah satu2nya program yang memang menguntungkan dan dibayar secara mingguan semua dalam USD.

Tugas anda juga amat mudah hanya promote dan iklankan laman website anda di Internet jadi disini kita tidak mencari orang. Orang yang akan mencari kita dan mencari Opportunity jadi tugas anda amat mudah untuk mendapat keuntungan.

Secara ringkasnya, perniagaan internet yang ditawarkan oleh Vemma ini hanya memerlukan anda melakukan tiga perkara ini, iaitu :

1. Anda daftar sebagai member
2. Sertai Nutrition Program
3. Promote untuk org ramai menyertainya juga.
Dan selepas itu tunggu Bonus di akhir minggu. Semudah A,B,C jadi teruskan menyertai Nutrition Program dan jana pendapatan anda sekarang.

Klik Di Sini Untuk Berjaya!.

No comments:

Post a Comment