Thursday, March 19, 2009

Saksikan kejayaan orang lain sebagai pemangkin utk kita BERJAYA!

Assalamu'alaikum/Hello!

Antara langkah terawal untuk berjaya dalam sesuatu bidang adalah dengan kita memerhatikan kejayaan orang lain sebagai pemangkin semangat untuk kita berjaya seperti mereka. Saya mulakan dengan kejayaan Puan Noor Aini yang amat popular di kalangan ahli-ahli Vemma.

Saksikan di artikel di bawah sebagai bukti kejayaan beliau :Buta IT bukan penghalang :: Puan Noor Aini
Siapakah yang lebih bijak dalam menggunakan masa? Bekerja seharian 8-9 jam atau hanya duduk di depan PC utk beberapa jam dan menjana lebih banyak pendapatan?


Di bawah saya paparkan pula cek dari Vemma yang diterima oleh salah seorg ahli tahun lepas. Dua keping cek yang bernilai USD1000 yang diterima pada tarikh yang sama.Cek pertama yang diterima.
Cek kedua yang diterima


Bayangkan kita menerima kedua-dua keping cek ini dan Insya Allah kita AKAN menerima cek-cek ini sekiranya kita mempunyai kesungguhan yang tinggi serta usaha yang berterusan. Dalam sebulan, pendapatan SAMPINGAN kita adalah USD1000 yang jika ditukar kepada ringgit Malaysia jumlah adalah lebih kurang RM3700...hanya untuk bulan itu.

Ini adalah antara bukti yang Vemma bukanlah internet scam atau penipuan internet dan individu seperti ANDA adalah merupakan bakal-bakal individu yang bakal BERJAYA dalam perniagaan ini. Jadikan kejayaan mereka yang saya paparkan ini inspirasi kita untuk berjaya. Ayuh! Sekarang adalah masanya untuk BERJAYA...bukan esok, bukan lusa tetapi HARI INI!

MULAKAN LANGKAH KEJAYAAN ANDA DI SINI

USAHA, DOA dan TAWAKKAL adalah syarat utama untuk berjaya. Semoga berjaya!

No comments:

Post a Comment