Tuesday, March 17, 2009

Gambar berkaitan dengan Vemma

Saya juga baru sahaja mendaftar sebagai ahli berbayar Vemma dan masih di peringkat awal dalam pemasaran online ini. Apa yang menarik minat saya terhadap Vemma ialah pembuktian yang telah dipaparkan oleh mereka-mereka yang telah berjaya melalui blog-blog mereka atau pun pendedahan oleh pihak media berkaitan dengan kejayaan mereka (seperti dalam gambar-gambar di bawah).

Di bawah adalah gambar-gambar yang berkaitan dengan Vemma.

Vemma Building in Petaling Jaya, Malaysia
Interior of Vemma Building in Petaling Jaya, Malaysia
Vemma product info
Vemma product info
Vemma product display
Vemma product display
Vemma in media (Malaysia)
Vemma in media (Malaysia)

Vemma in media (Malaysia - Bacaria 17/01/09)
Vemma Halal Cert

Insya Allah saya akan postkan bukti-bukti pendapatan yang telah diperolehi oleh sahabat-sahabat kita yang lain yang pernah menerima imbuhan daripada Vemma hasil dari pemasaran atas talian (online marketing) yang mereka lakukan.

Kalau kita lihat spt contoh di atas (Bacaria), Puan Noor Aini yg tidak mempunyai kemahiran dalam menggunakan internet pun boleh berjaya inikan pula kita generasi baru yg boleh dikatakan hampir semua kita mempunyai kemahiran menggunakan komputer dan internet. Ayuh! Jgn biarkan diri kita terbelenggu dengan ketakutan yg tidak munasabah. Daftarlah secara percuma untuk mendapatkan lebih maklumat dari pihak Vemma dan Teruskan langkah anda dengan Mendaftar sebagai ahli berbayar dan mari kita bersama-sama menuju sukses dalam bidang pemasaran internet ini.

Dalam Vemma TIADA jualan yang diperlukan utk menjana pendapatan, kita hanya perlu mempromosikan laman web mereka dan usaha ini bergantung sepenuhnya kepada kita tentang bagaimana kita ingin mempromosikannya. Jika mereka boleh, KITA JUGA BOLEH MELAKUKANNYA. Lakukan ini secara sambilan sahaja...tiada apa yg perlu dibimbangkan. Kami di Vemma akan membantu anda, Insya Allah.

DAFTAR SEGERA!

No comments:

Post a Comment